Bulimia nervoasa

Autor: ​Ion Dafinoiu, Violeta Enea, Cornelia Mairean​
Editura: Polirom
Categorie: Medicina
Produs: Bulimia nervoasa
ID produs: 9789734663248

Bulimia nervoasa de ​Ion Dafinoiu, Violeta Enea, Cornelia Mairean​ – Descriere

Tulburare de alimentatie declansata pe fond psihic, bulimia nervoasa afecteaza in prezent citeva zeci de milioane de persoane din toata lumea. Volumul analizeaza diversii factori declansatori ai bolii, de la cei genetici pina la cei psihologici sau socioculturali, modalitatile de diagnosticare si tipurile cele mai adecvate de tratament, selectate pe baza experientei psihoterapeutice a autorilor si a rezultatelor obtinute. Pe linga numeroasele studii de caz, programe de terapie si metode de consiliere, aflam povestile de viata ale unor persoane care s-au confruntat cu efectele foarte grave ale bulimiei.
Anexele cuprind cele mai importante scale utilizate in domeniu, precum si un interviu de diagnostic al tulburarilor de alimentatie. Lucrarea se adreseaza atit psihologilor clinicieni, psihoterapeutilor si studentilor de la facultatile de psihologie si medicina, cit si persoanelor care sufera de bulimie.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de ​Ion Dafinoiu

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Medicina

One thought on “Bulimia nervoasa de ​Ion Dafinoiu, Violeta Enea, Cornelia Mairean​

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Bulimia nervoasa de ​Ion Dafinoiu? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *