Bunicul. Bunica

Autor: Barbu Stefanescu-Delavrancea
Editura: Roxel Cart
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Bunicul. Bunica
ID produs: 9786067530902

Bunicul. Bunica de Barbu Stefanescu-Delavrancea – Descriere

Pentru ca suntem intr-o lume in mers alert, putem pierde placerea de a citi carti. Totusi, existenta noastra, a celor ce cautam sa ramanem oameni inteligenti, se sprijina pe lectura, nu pe imagini fugitive. Lectura iti ofera popasurile necesare pentru reflectie, pentru meditatie.
A forma obisnuinta lecturii are drept beneficiu demonstrat stiintific dezvoltarea intelectului, a puterii de gandire si de adaptare.Sunt atat de iubitori, de plini de o nesfarsita ingaduinta, sunt oricand dispusi sa ma alinte si sa se sacrifice pentru mine. Imbratisarea lor are mereu un efect linistitor, incat ma simt in poala lor absorbit ca intr-un cuib cald, un fel de casa a luminii apusului. Asa sunt bunicii mei… Sunt precum cei descrisi de Barbu Stefanescu-Delavrancea.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Barbu Stefanescu-Delavrancea

Carti Editura ROXEL CART

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Bunicul. Bunica de Barbu Stefanescu-Delavrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *