1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Alina Nelega
Editura: Polirom
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat
ID produs: 9789734677788

Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat de Alina Nelega – Descriere

„Dupa ce, timp de decenii, s-a implicat in viata teatrala din Romania, impunindu-se ca una dintre figurile de prim-plan ale domeniului, Alina Nelega revine la literatura cu un roman coplesitor. Contrar titlului (foarte subtil, de altfel), aici se deruleaza multe intimplari care, adesea, te tin cu sufletul la gura, fiind menite sa puna in evidenta biografia accidentata a unei fete si, mai apoi, a unei tinere din Ardeal in intunecatii ani ’80, aflata asadar intr-o dictatura care invadeaza, fara scapare, maruntele vieti si intr-o societate patriarhala, in care aspiratiei feminine i se opune, intii de toate, familia proprie, care traieste inca in preistorie. Tocmai de aceea, feminitatea (in ipostaze diverse si sub aspecte variate, de la avint la mutilare, cu dragostea, maternitatea si sexualitatea incluse) este tema dominanta a cartii.
Desigur, mai exista citeva teme la fel de incitante, pe care cititorul le va descoperi in acest roman puternic si necrutator, pe care il recomand cu caldura si cu incredere.” (Sanda Cordos)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Alina Nelega

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat de Alina Nelega

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *