1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6



Autor: Matei Visniec
Editura: Polirom
Categorie: Fictiune
Produs: Cabaretul cuvintelor
ID produs: 9789734675272

Cabaretul cuvintelor de Matei Visniec – Descriere

Din toate punctele de vedere, Cabaretul cuvintelor este o carte deosebita, pentru ca Matei Visniec ne propune o calatorie subiectiva intr-un dictionar interior, intr-o lume in care cuvintele nu depind de om. Considerati aceasta carte un ghid de calatorie intr-o Republica a cuvintelor unde acestea traiesc independent de om, se amuza si se joaca, se infrunta si se iubesc, se supara unele pe altele si se revolta. Merita sa deschideti aceasta carte si daca n-ati intilnit inca niciodata cuvinte vii, daca nu le-ati vazut cum arata fizic si cit de mult seamana cu dumneavoastra.
Atentie insa, dictionarul Visniec este neterminat, invitindu-va deci sa continuati jocul si sa va scrieti, eventual, propriul dictionar afectiv…

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Matei Visniec

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Cabaretul cuvintelor de Matei Visniec

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Cabaretul cuvintelor de Matei Visniec? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *