1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Mircea Anghelescu
Editura: Polirom
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Calatori romani si calatoriile lor in secolul al XIX-lea
ID produs: 9789734674718

Calatori romani si calatoriile lor in secolul al XIX-lea de Mircea Anghelescu – Descriere

„Antologia isi propune sa prezinte cititorului calatoriile pe care romanii le-au facut, in tara lor si in lume, incepind cu primii ani ai secolului al XIX-lea. N-am recurs la o incercare de ierarhizare a insemnatatii sau valorii (istorice, literare, stiintifice) a acestor texte, ci le-am cautat si ales pe cele pe care le-am crezut capabile sa reprezinte marea varietate a oamenilor care au calatorit si au crezut ca e bine sa le spuna si altora ce experiente au incercat. Veti gasi deci intre textele selectate si citeva ale unor autori de care probabil n-ati mai auzit, iar alte citeva, desi ale unor autori cunoscuti sau celebri, sunt texte pregatitoare, schite sau parti necunoscute ale unor opere in curs de elaborare, care nu circula in general in aceasta forma.
Cartea vrea sa-i arate cititorului ca literatura noastra de calatorie, cu care incepe de fapt literatura romana moderna, este ceva mai mult decit pare sa fie: oglinda subiectiva asupra lumii vazute prin ochii unor calatori, aceste note construiesc treptat o punte intre noi si cei pe care predecesorii nostri i-au luat ca model si partener de drum.” (Mircea Anghelescu)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Mircea Anghelescu

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “Calatori romani si calatoriile lor in secolul al XIX-lea de Mircea Anghelescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *