Calatorie pe luna

Autor: Mary Pope Osborne
Editura: Paralela 45
Categorie: Fictiune
Produs: Calatorie pe luna
ID produs: 9789734728527

Calatorie pe luna de Mary Pope Osborne – Descriere

Jack si sora lui mai mica, Annie, calatoresc in timp si spatiu dintr-o casuta secreta, plina cu carti, descoperita intr-un copac fabulos. Fiecare carte deschisa ii face sa treaca printr-un portal magic, oferindu-le prilejul unor aventuri alaturi de creaturi uimitoare si personaje din epoci istorice diferite. Extrem de apreciate de parinti, de profesori, dar mai ales de copii, cartile din seria PORTALUL MAGIC au realizat un lucru cu adevarat magic: au trezit pasiunea lecturii, devenind cartile favorite ale tuturor fetelor si baietilor din tarile in care au fost traduse.
Pentru ca fiecare cititor devine o parte din poveste! #8. Calatorie pe LunaZana Morgan este in pericol. Pentru a o salva, Jack si Annie trebuie sa gaseasca ultimul obiect care va rupe vraja aruncata asupra ei.
De aceasta data, cautarea ii poarta in viitor, pe o statie spatiala selenara. Dupa ce si-au pus costumele de astronauti, copiii se distreaza copios si fac salturi uriase. Asta pana dau de un vehicul misterios si risca sa ramana fara oxigen.
Va reusi omul de pe Luna sa ii ajute?

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Mary Pope Osborne

Carti Editura PARALELA 45

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Calatorie pe luna de Mary Pope Osborne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *