Calatorie spre centrul infernului

Autor: Ruxandra Cesereanu
Editura: Manuscris
Categorie: Istorie
Produs: Calatorie spre centrul infernului
ID produs: 9786069428498

Calatorie spre centrul infernului de Ruxandra Cesereanu – Descriere

“Am inceput sa scriu aceasta carte cu gandul la bunicul meu patern (Vasile Cesereanu), preot greco-catolic si fost detinut politic, catalizata fiind sufleteste de evenimentele din decembrie 1989, de fenomenul Piata Universitatii (22 aprilie-13 iunie 1990) si de mineriada aferenta din 13-15 iunie. Moral vorbind, decisiva a fost o culpabilitate <> pe care am simtit-o fata de fostii detinuti politici din Romania. Vinovatia mea era legata de faptul ca traisem atata timp fara sa stiu indeajuns de multe lucruri despre Gulag si ca, daca evenimentele din decembrie 1989 nu ar fi survenit, ar fi fost posibil sa nu aflu niciodata adevarul intreg.
De aceea, cartea de fata are la baza o intentie etica. Ea s-a hranit din pasiunea mea pentru memoriile de detentie aparute masiv din 1990 incoace.” Ruxandra Cesereanu “Studiul Ruxandrei Cesereanu este exceptional si in masura in care nu tine seama de aceasta stare de spirit, propunandu-si, dimpotriva, sa-si considere cititorii insufletiti de dorinta de a afla si intelege ce s-a petrecut cu ei si ai lor timp de o jumatate de veac. Ramane sa speram ca, luand-o drept ghid, multi se vor avanta pe << taramul infernal>> pana in centrul caruia a explorat cu rigoare, pasiune si inteligenta Ruxandra Cesereanu.” Monica Lovinescu

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Ruxandra Cesereanu

Carti Editura MANUSCRIS

Carti din categoria Istorie

One thought on “Calatorie spre centrul infernului de Ruxandra Cesereanu

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Calatorie spre centrul infernului de Ruxandra Cesereanu? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *