Calea autodependentei

Autor: Jorge Bucay
Editura: Litera
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Calea autodependentei
ID produs: 9786063330131

Calea autodependentei de Jorge Bucay – Descriere

Dr. JORGE BUCAY (nascut in 1949, la Buenos Aires), unul dintre cei mai cunoscuti scriitori argentinieni contemporani, lucreaza ca psihoterapeut. Cartile sale au ajutat milioane de persoane din intreaga lume sa isi schimbe viata.Autonomia individuala, intalnirea cu dragostea, confruntarea cu durerea si pierderea, cautarea fericirii, experienta extraordinara a iluminarii, acestea sunt cele cinci cai esentiale pe care trebuie sa le parcurgem pentru a ne atinge implinirea ca fiinte umane.„Este raspunderea mea sa ma indepartez de tot ceea ce imi face rau.
Nu pot controla atitudinea tuturor din jurul meu, dar o pot controla pe a mea.” Autodependenta inseamna, potrivit lui Jorge Bucay, sa stim ca avem nevoie de ceilalti, ca nu suntem autosuficienti, dar ca ne putem descurca de unii singuri pana cand vom gasi ceea ce dorim. Responsabilizandu-ne si luandu-ne soarta in maini, nelasandu-ne manipulati, vom deveni stapanii vietilor noastre pentru totdeauna.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Jorge Bucay

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Calea autodependentei de Jorge Bucay

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Calea autodependentei de Jorge Bucay? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *