Calea scurta catre schimbare

Autor: Jenny Mannion
Editura: Niculescu
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Calea scurta catre schimbare
ID produs: 9786063802270

Calea scurta catre schimbare de Jenny Mannion – Descriere

Invata sa iti identifici si sa scapi de vechile obiceiuri si tipare comportamentale, sa faci fata greutatilor si sa ramai ancorat in prezent pentru a avea o viata sanatoasa si echi-librata. Alatura-te asadar terapeutei Jenny Mannion in drumul pe care aceasta l-a parcurs spre vindecare, dupa ani intregi de suferinta cauzata de o boala cronica, si invata din programul unic pe care boala a ajutat-o sa-l alcatuiasca.„Sistemul propus de Jenny Mannion este verificat, precis si convingator. Aceasta carte este esentiala pentru cei aflati in cautarea unei schimbari adevarate.”Cyndi Dale, autoarea lucrarii The Complete Book of Chakra Healing„Cartea lui Jenny Mannion are un extraordinar efect mobilizator si va va ajuta sa ajungeti la o conexiune intre minte si corp despre care nu ati crezut niciodata ca ar fi posibila.
Va recomand din tot sufletul aceasta carte!”Dr. Steve G. Jones, hipnoterapeut clinic„O carte minunata ce il poate ajuta pe cititor sa se transforme in fiinta care a visat dintotdeauna sa fie! Prin intermediul exemplelor personale, Jenny Mannion transmite adevaruri esentiale intr-o maniera usor de inteles, lucrarea sa fiind plina de instrumente utile si practice care ii vor permite cititorului accesul la Esenta Divina din care cu totii suntem alcatuiti.”James A.
Sinclair, grandselfmovie.com

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Jenny Mannion

Carti Editura NICULESCU

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Calea scurta catre schimbare de Jenny Mannion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *