Callie & Kayden. Asa cum e scris in stele

Autor: Jessica Sorensen
Editura: Epica
Categorie: Fictiune
Produs: Callie & Kayden. Asa cum e scris in stele
ID produs: 9786068754413

Callie & Kayden. Asa cum e scris in stele de Jessica Sorensen – Descriere

„In vietile noastre, exista o singura intamplare care ne uneste si, pentru o clipa, inimile bat ca una singura.”Dupa o intamplare tragica, la numai doisprezece ani, viata lui Callie a fost distrusa. A jurat sa nu povesteasca nimanui cele petrecute atunci si s-a inchis in ea. Sase ani mai tarziu, trecutul ei dureros inca ii macina viata.
De cand se stie, pentru Kayden singurul mod de a supravietui a fost sa sufere in tacere. Cu putina sansa si atat timp cat respecta regulile, totul decurgea normal. Dar intr-o seara norocul il paraseste si viata ii este pusa in pericol.
Cu toate acestea, destinul ii surade atunci cand, din intamplare, Callie se afla in locul si la momentul potrivit ca sa-l salveze. Acum el nu-si mai poate lua gandul de la fata pe care o vedea la scoala zi de zi, dar pe care nu a cunoscut-o niciodata cu adevarat. Cand ajunge la aceeasi universitate unde studiaza Callie, el face tot posibilul sa se apropie de ea.
Dar Callie este reticenta si retrasa. Cu cat incearca mai mult sa faca parte din viata ei, cu atat descopera ca fata are nevoie de fapt sa fie salvata.O poveste emotionanta despre puterea dragostei si forta destinului.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Jessica Sorensen

Carti Editura EPICA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Callie & Kayden. Asa cum e scris in stele de Jessica Sorensen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *