Cand cimpanzeul devine om

Autor: Petre Craciun
Editura: Zorio
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Cand cimpanzeul devine om
ID produs: 9786068759180

Cand cimpanzeul devine om de Petre Craciun – Descriere

Cand cimpanzeul devine om” este o carte despre prejudecati, limite, idealuri, manipulare, minciuna si adevar, despre inechitatea dintre specii, despre dragoste, despre transformarea speciilor, ca ultima solutie pentru apararea drepturilor animalelor.O carte despre acceptarea de catre Steaua Inceputului a ideii ca lumea creata de ea poate suferi corectii. Iar aparitia lui Gozo si a lui Fred este o astfel de corectie.Fragment din finalul romanului: ”Gozo Pann a trait multi ani, devenind cel mai mare activist pentru drepturile animalelor din lume. A schimbat perceptii, legi, mentalitati.
Nu s-a sfiit sa iasa in fata oamenilor si sa le spuna: „Da, eu sunt cel care a fost cimpanzeu. In fata lui Dumnezeu, toti suntem egali in drepturi!”.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Petre Craciun

Carti Editura ZORIO

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Cand cimpanzeul devine om de Petre Craciun

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Cand cimpanzeul devine om de Petre Craciun? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *