Cand iubirea vine ca un dar

Autor: Paul Ferrini
Editura: For You
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Cand iubirea vine ca un dar
ID produs: 9786066391962

Cand iubirea vine ca un dar de Paul Ferrini – Descriere

Sufletul pereche nu este o simpla persoana, ci o lucrare in curs de desfasurare, o tapiterie tesuta din lumina si umbra, din speranta si teama. Fiecare om pe care il iubim ne pregateste pentru intalnirea cu Cel Iubit. Fiecare om drag ne aduce o lectie si un dar ce ne indica un dar mai profund si o lectie mai convingatoare.
Cel drag ne provoaca sa devenim autentici si prezenti din punct de vedere emotional. Ne invita sa mergem neabatuti prin temerile noastre, sa spunem adevarul si sa avem incredere intr-un mod mai profund. Treptat, ne deschidem inima fata cu potentialul de a crea intimitate la toate nivelurile.
Si atunci nu mai este doar o relatie temporala. Este Spirit care se intrupeaza. Este locuire in Prezenta Iubirii, care ne binecuvanteaza si ne inalta.
Este deopotriva un dar si o responsabilitate, deopotriva o promisiune facuta si o promisiunea indeplinita.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Paul Ferrini

Carti Editura FOR YOU

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Cand iubirea vine ca un dar de Paul Ferrini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *