Cand parintii se enerveaza

Autor: Carl Semmelroth
Editura: Trei
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Cand parintii se enerveaza
ID produs: 9786064005182

Cand parintii se enerveaza de Carl Semmelroth – Descriere

Copilul tau nu mai vrea in ultimele seri sa se dezlipeasca de televizor? Adolescenta ta s-a intors acasa mult prea tarziu dupa o petrecere? Baiatul cel mare isi loveste cu rautate fratiorul? In astfel de momente, vezi rosu in fata ochilor. Incepi sa tipi si sa ameninti; ti se pare ca nicio regula nu mai functioneaza, ca odrasla ta a scapat de sub control. Celebru specialist in gestionarea furiei, autorul acestei carti te ajuta sa-ti tii cumpatul in relatia cu copiii obraznici sau incapatanati, sa eviti certurile inutile cu ei, pastrand in acelasi timp intacta relatia voastra afectiva.
Vei afla, totodata, cum sa-ti responsabilizezi copilul, explicandu-i concret care iti sunt asteptarile (si care sunt „consecintele” neascultarii), cum sa-i oferi oportunitati de invatare si cum sa-i insufli increderea ca, dupa fiecare ratacire, el va sti cum sa revina pe calea cea buna. De asemenea, autorul incurajeaza o atitudine parentala iubitoare, dar ferma: parintii trebuie sa tina minte ca starea de bine a odraslei lor e mult mai importanta decat lacrimile si reprosurile manipulatoare ale copilului ce isi inchipuie ca totul i se cuvine.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Carl Semmelroth

Carti Editura TREI

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Cand parintii se enerveaza de Carl Semmelroth

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *