Cand sufletul vorbeste prin corp

Autor: Hans Morschitzky, Sigrid Sator
Editura: Trei
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Cand sufletul vorbeste prin corp
ID produs: 9786067197419

Cand sufletul vorbeste prin corp de Hans Morschitzky, Sigrid Sator – Descriere

Inima te inteapa, stomacul devine rebel, urechile tiuie, tremuri de furie sau de nervi. Emotiile clocotesc si esti vesnic stresat. Pe nestiute, organismul se frange sub aceasta presiune: apar palpitatiile, respiri mai greu, transpiri mai des si acuzi tulburari gastrointestinale.
Evitand capcana explicatiilor simpliste, de tipul „bolile de inima sunt efectul ambitiei si agitatiei”, cartea de fata prezinta un model complex, bio-psiho-social, in care stresul emotional este vazut nu doar ca factor de imbolnavire sau agravare a bolii, dar si ca efect adesea ignorat al afectiunii somatice. Organizat pe diverse grupe de organe (inima, pielea, organele genitale, vocea, aparatul locomotor etc.), volumul ofera clarificarile medicale si psihologice necesare, dar si masuri terapeutice eficiente – de la procedee de relaxare si somatoterapie la tehnici cognitiv-comportamentele pentru reincadrarea bolii, reintegrarea la locul de munca si mai buna gestionare a emotiilor. Cartea se adreseaza atat publicului larg (bolnavi si apartinatori), cat si medicilor si psihologilor clinicieni.Hans Morschitzky este psihoterapeut la Spitalul de Psihiatrie din Linz, Austria, si coautor al cartii Frica de boala.
Cum sa o intelegem si sa o depasim (Editura Trei, 2015).Sigrid Sator este jurnalista si life coach.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Hans Morschitzky

Carti Editura TREI

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Cand sufletul vorbeste prin corp de Hans Morschitzky, Sigrid Sator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *