Capodopere ale artei din antichitate pana in prezent

Autor: Lucia Gasparini, Serena Marabelli
Editura: Litera
Categorie: Enciclopedii
Produs: Capodopere ale artei din antichitate pana in prezent
ID produs: 9786063332500

Capodopere ale artei din antichitate pana in prezent de Lucia Gasparini, Serena Marabelli – Descriere

Acest volum aduna intre copertele sale picturi si sculpturi care fac dovada peremptorie a talentului, sensibilitatii si abilitatilor tehnice ale omului si ofera cititorului, deopotriva spectator intr-o expozitie imaginara, o calatorie vizuala fascinanta printr-o selectie atent alcatuita din unele dintre cele mai importante si extraordinare momente artistice din toate timpurile si de pe toate continentele. Imagini de mare calitate, care potenteaza geniul creator al artistilor si pun in lumina frumusetea acestor capodopere, se adauga unor texte care imbina demersul stiintific si accesibilitatea ce vizeaza un public larg.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Lucia Gasparini

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Enciclopedii

One thought on “Capodopere ale artei din antichitate pana in prezent de Lucia Gasparini, Serena Marabelli

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Capodopere ale artei din antichitate pana in prezent de Lucia Gasparini? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *