Caracter si competenta in Leadership

Autor: Timothy R. Clark
Editura: Amaltea
Categorie: Business si economie
Produs: Caracter si competenta in Leadership
ID produs: 9789731621807

Caracter si competenta in Leadership de Timothy R. Clark – Descriere

Leadershipul este o disciplina practica, nu un concept abstract la care sa meditam din cand in cand, fiindca succesul unei organizatii are legatura directa cu acesta. Si, ca orice alta disciplina, poate fi invatat. Spre deosebire de alte carti, care se concentreaza exclusiv pe abilitati, lucrarea de fata ne arata ca performanta si credibilitatea unui lider se bazeaza pe combinatia dintre caracter si competenta.Autorul analizeaza cele mai importante patru componente ale acestor doua trasaturi, oferind o serie de sfaturi elocvente, practice si inspirationale, pornind de la premisa ca, in cele din urma, leadershipul inseamna influenta.
Un lider are nevoie de caracter ca sa aiba o influenta pozitiva si de competenta pentru ca influenta sa fie cat mai eficienta. Fiindca in mediul organizational din zilele noastre ritmul schimbarilor este unul extrem de accelerat, nu numai ca oricine poate fi lider, dar ar si trebui sa fie.Leadershipul este cea mai importanta activitate din istoria umanitatii, pentru ca ne permite sa progresam, sa depasim obstacolele si sa ne schimbam viata in bine.Timothy R. Clark este fondatorul si presedintele companiei LeaderFactor, o firma de consultanta axata pe dezvoltarea liderilor, managementul schimbarii si abilitati strategice.
La nivel global, este considerat o autoritate in leadership si in reorganizarea companiilor. Absolvent al programului de doctorat din cadrul Universitatii Oxford, in stiinte sociale si politice, este autorul a trei carti si a peste o suta de articole de specialitate.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Timothy R. Clark

Carti Editura AMALTEA

Carti din categoria Business si economie

One thought on “Caracter si competenta in Leadership de Timothy R. Clark

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *