Carte de ghicitori: Activitatii la gradinita

Autor: Uli Velte
Editura: ALL
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Carte de ghicitori: Activitatii la gradinita
ID produs: 9786067960280

Carte de ghicitori: Activitatii la gradinita de Uli Velte – Descriere

Micutii cu idei marete rezolva ghicitori cat ai zice „PIXI”Inventivitatea specifica seriei PIXI si-a spus cuvantul si in acesta carte cu jocuri si ghicitori distractive.Cati ani implineste Corina? Care dintre hainele ei se potrivesc intre ele? Cum poate ajunge mai rapid la motanul Miau? Lista dilemelor din carte nu se opreste aici. Copiii sunt incurajati sa rezolve mai multe provocari folosindu-si indemanarea, talentul la desen si fantezia. In plus, vor avea ocazia de a face cunostinta cu prietenii Corinei si cu mai multe animale simpatice, cu chef de joaca.Seria PIXI CREATIV pastreaza farmecul indragitelor colectii PIXI, PIXI STIE-TOT si MAXI PIXI, prezentandu-le copiilor atat universul in care traim, cat si taramul povestilor, prin intermediul activitatilor care le vor stimula imaginatia si creativitatea.
Astfel, micutii de 3-6 ani sunt invitati sa desenze, sa coloreze, sa rezolve ghicitori amuzante si sa participe la jocuri palpitante. Ghidul care ii conduce dintr-o carte in alta este ratonul Ricky, cel mai bun prieten al lui Pixi. El este mereu pregatit sa gaseasca cate o solutie (sau mai multe) la intrebarile si curiozitatile copiilor.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Uli Velte

Carti Editura ALL

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Carte de ghicitori: Activitatii la gradinita de Uli Velte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *