1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Desmond Tutu, Dalai Lama
Editura: Humanitas
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Cartea bucuriei
ID produs: 9789735063474

Cartea bucuriei de Desmond Tutu, Dalai Lama – Descriere

Sanctitatea Sa Dalai Lama si Arhiepiscopul Desmond Tutu, ambii laureati ai Premiului Nobel pentru Pace si maestri spirituali ai epocii noastre, au supravietuit mai mult de cincizeci de ani exilului, violentei si opresiunii. In pofida dificultatilor — si datorita lor —, nu au incetat sa cultive optimismul, dragostea si bucuria. In aprilie 2015, Arhiepiscopul l-a vizitat pe Dalai Lama la resedinta sa din Dharamsala, India, pentru a participa la cea de-a optzecea aniversare a Sanctitatii Sale si pentru o saptamana de dialoguri ce aveau sa aprofundeze intalnirea dintre doua mari religii ale lumii, crestinismul si budismul.
Evocand momente fericite sau dureroase din lunga lor viata, glumind sau plangand impreuna, impartasindu-si intelepciunea si practicile spirituale, cei doi mari lideri au incercat sa raspunda la o intrebare esentiala pentru ei si pentru intreaga omenire: cum putem sa gasim si sa pastram bucuria atunci cand ne confruntam cu inevitabila suferinta a vietii? Aceasta carte ne ofera ocazia rara de a fi martorii emotionantei lor intalniri, de la prima imbratisare la ultimul ramas-bun.„Sursa suprema a fericirii se gaseste in noi insine.“ – Dalai Lama„Devenim mai buni atunci cand bunatatea ne este pusa la incercare.“ – Desmond Tutu

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Desmond Tutu

Carti Editura HUMANITAS

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “Cartea bucuriei de Desmond Tutu, Dalai Lama

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *