Cartea celor cinci cercuri

Autor: Miyamoto Musashi
Editura: Polirom
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Cartea celor cinci cercuri
ID produs: 9789734662463

Cartea celor cinci cercuri de Miyamoto Musashi – Descriere

Cu putin timp inainte de a muri, samuraiul Miyamoto Musashi se retrage in pestera Reigando din regiunea Kumamoto, unde scrie Cartea celor cinci cercuri – Gorin no Sho. Tradusa de-a lungul anilor in numeroase limbi, lucrarea pe care acest legendar maestru al sabiei a lasat-o posteritatii este atit un manual de strategie, cit si o incursiune in filosofia artelor martiale. Musashi descrie tehnici aplicabile in lupta cu unu sau mai multi adversari si arata cum acestea, imbinate cu preceptele Zen, pot fi utile in viata de zi cu zi.
Pentru a intelege mai bine invataturile sale, volumul este completat cu ilustratii si comentarii privind contextul istoric si cultural in care a fost scris. Aceasta noua editie include un alt text renumit, tratatul de instruire in arta sabiei intitulat 35 de articole despre hyoho (Hyoho sanjugo kajo), si comentarii la Drumul pe care trebuie sa mergi singur – Dokkodo, un set de 21 de reguli de conduita morala concepute de celebrul samurai pentru discipolii sai.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Miyamoto Musashi

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Cartea celor cinci cercuri de Miyamoto Musashi

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Cartea celor cinci cercuri de Miyamoto Musashi? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *