1 / 2

2 / 2Autor: Neil Gaiman
Editura: Arthur
Categorie: Fictiune
Produs: Cartea cimitirului
ID produs: 9786067883992

Cartea cimitirului de Neil Gaiman – Descriere

E nevoie de un cimitir pentru a creste un copil…Nimeni Owens, cunoscut ca Nim, e un baiat normal. Ar fi pe deplin normal daca n-ar trai intr-un cimitir, crescut de fantome, cu un protector care nu face parte nici dintre cei vii, nici dintre cei morti. Exista tot felul de aventuri in cimitir pentru un baiat – un Barbat Indigo de demult, o poarta catre orasul abandonat al ghulilor, straniul si infricosatorul Asasin.
Insa daca Nim paraseste cimitirul, va fi pus in mare pericol de barbatul pe nume Jack – cel care i-a ucis deja familia.„Palpitanta si jucausa, sinistra si tandra, Cartea cimitirului ne arata un Neil Gaiman in cea mai buna forma.“ The New York Times Book Review„O poveste cu totul captivanta, spusa cu ajutorul unei selectii interesante de personaje fantomatice. In ciuda intunericului omniprezent, mesajul ultim al romanului este unul puternic, de partea vietii.“ Booklist„Nostalgic, patrunzator, intelept… si infiorator.
Un roman ce trebuie citit de toti cei care sunt sau au fost vreodata copii.“ Kirkus Reviews

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Neil Gaiman

Carti Editura ARTHUR

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Cartea cimitirului de Neil Gaiman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *