Cartea cuvintelor disparute

Autor: Mircea Stanciu
Editura: Frontiera
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Cartea cuvintelor disparute
ID produs: 9786068986036

Cartea cuvintelor disparute de Mircea Stanciu – Descriere

Asa cum au existat animale care au disparut si altele care sunt pe cale de disparitie, asa cum exista obiecte care dispar si sunt inlocuite cu altele noi, tot asa exista si cuvinte care dispar. Iar daca dispar cuvintele, dispare o lume intreaga, o atmosfera a vietii cu care eram familiari. Prin aceasta carte, autorul le propune copiilor sa salveze 12 cuvinte si, prin ele, o lume care nu dorim sa apuna pentru totdeauna.
Este un exercitiu de folosire a limbajului in mod creativ si constient, nu in mod automat, si o carte care inspira spre ceva mai mult decat banalitatea gandurilor de zi cu zi.Mircea Stanciu a studiat istoria si stiintele sociale in Romania si in Canada. Este tatal a trei copii, un povestas minunat si un colectionar de povesti cu talc. Va invitam sa-l descoperiti in aceasta prima carte pe care o propune cititorilor romani.Ilustratiile cartii sunt semnate de Maria Brudasca, artist vizual si ilustratoare.
Maria Brudasca a ilustrat mai multe carti pentru copii, se ocupa de grafica revistei Ghid poznet de cultura si exploreaza desenul atat in medii traditionale, cat si in zona animatiei si a performance-ului vizual.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Mircea Stanciu

Carti Editura FRONTIERA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Cartea cuvintelor disparute de Mircea Stanciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *