Cartea intelepciunii

Autor: Dalai Lama
Editura: Curtea Veche Publishing
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Cartea intelepciunii
ID produs: 9786064401328

Cartea intelepciunii de Dalai Lama – Descriere

Orice om nazuieste sa aiba parte in viata de iubire, de intelegere si de compasiune. Mai mult, isi doreste sa inteleaga natura umana – cine este el, cine sunt ceilalti? Sfintia Sa Dalai Lama, liderul spiritual al poporului tibetan, ofera fiecaruia dintre noi un sfat de care, cu siguranta, avem nevoie. E undeva scris in aceasta cartulie.
Trebuie doar cautat cu atentie.Esentele tari se tin in sticlute mici. Asa si mesajele intelepte. Le gasesti in paginile unei carticele pe care o poti lua cu tine oriunde si oricand.
La orice pagina ai deschide-o te va inspira si te va incuraja. Te va invata sa te feresti de emotiile distructive si sa te lasi calauzit de principii budiste fundamentale. Scrisa cu umor si cu o abordare pragmatica, este un ghid spiritual esential pentru viata de zi cu zi.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Dalai Lama

Carti Editura CURTEA VECHE PUBLISHING

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Cartea intelepciunii de Dalai Lama

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *