Cartea Junglei

Autor: Rudyard Kipling
Editura: Litera
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Cartea Junglei
ID produs: 9786063328862

Cartea Junglei de Rudyard Kipling – Descriere

In colectia Lecturi scolare se regasesc cele mai importante opere din literatura romana si universala, selectate in conformitate cu cerintele programei scolare de limba si literatura romana. Astfel, elevii vor avea la indemana, in forma integrala, creatiile cele mai cunoscute si mai indragite ale scriitorilor clasici si moderni, insotite de o scurta prezentare a vietii si a operei autorului. Cartile de neuitat ale copilariei, capodoperele literaturii din toate timpurile reprezinta repere obligatorii in formarea gustului pentru lectura si in educatia cititorilor mai mici si mai mari

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Rudyard Kipling

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Cartea Junglei de Rudyard Kipling

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Cartea Junglei de Rudyard Kipling? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *