Cartea-n bucate

Autor: Adrian Voicu
Editura: Eikon
Categorie: Fictiune
Produs: Cartea-n bucate
ID produs: 9786067117813

Cartea-n bucate de Adrian Voicu – Descriere

Proza umoristica, minimalista, proza autobiografica, dar, mai ales, proza de buna calitate care te face sa razi, care starneste veselie pe dinauntru, textele lui Adrian Voicu recompun un univers al gingasiei, al naivitatii, al dragostei in final, pe care ar fi indicat sa il redescoperim si in propriile case, biografii, bucatarii cat de curand pentru a trai cu adevarat. Cosmin Perta„Toata lumea care-l cunoaste stie ca are har la povestit si face dintr-o intamplare banala un intreg film de comedie. Cert este ca uneori – dar numai uneori, da? – si eu ma mir de cat de faine ii ies unele retete.” – jumatatea mai buna.„Ma, mamica, habar n-aveam ce scriitor-bucatar am crescut!” – mama.„Esti bun, ma, bravo”! – tata.„Da, face cele mai bune clatite pe care le-am mancat vreodata, dar la sarmale tot nu ma-ntrece!” – sora.„Adi Voicu poseda rara capacitate de a combina ce gaseste prin frigider, cu ce mai are prin camara, mai arunca peste doua paie dintr-o matura si te trezesti ca mananci ceva atat de bun, ca nici la mama acasa n-ai gustat! Cat despre povestile lui, ce sa mai zic?” – o prietena de nadejde.„Cartea de fata nu s-a nascut ca urmare a lecturarii clasicei Sanda Marin, a inegalabilului Radu Anton Roman ori ca urmare a vizionarii feluritelor emisiuni TV de profil, ci datorita voua, celor care stiti ce-am facut de-a lungul vremii si care m-ati incurajat constant sa-mi adun retetele intr-un volum scris.” Adrian Voicu

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Adrian Voicu

Carti Editura EIKON

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Cartea-n bucate de Adrian Voicu

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Cartea-n bucate de Adrian Voicu? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *