Cartea pasarilor pentru copii, carte de colorat

Autor: Thornton W. Burgess
Editura: Prospero
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Cartea pasarilor pentru copii, carte de colorat
ID produs: 9786069402665

Cartea pasarilor pentru copii, carte de colorat de Thornton W. Burgess – Descriere

Facilitandu-ne un contact bine-venit cu lumea naturala, aceasta carte ne suscita interesul pentru adevar si frumos si cultiva in noi competente de observare, discriminare, clasificare si comparare, atat de necesare gandirii umane, in general, precum si conturarii abilitatilor unui viitor om de stiinta sau unui naturalist, de exemplu. Un alt beneficiu al cartii consta in dezvoltarea simtului artistic si a antrenamentului mainii care coloreaza sau reda cu acuratete, prin desen, imaginile originale.Vinietele colorate de pe coperti sunt pentru studiu si inspiratie, iar paginile goale ne invita la desenat. Personajele din interiorul paginilor pot fi gasite in Cartea pasarilor, de T.
W. Burgess, unde, dincolo de simpla lor descoperire, invatam cum sa ne imprietenim cu ele, si cu multe altele asemenea lor, in plimbarile noastre cotidiene.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Thornton W. Burgess

Carti Editura PROSPERO

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Cartea pasarilor pentru copii, carte de colorat de Thornton W. Burgess

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *