Cartile cu Apolodor: Carte + CD

Autor: Gellu Naum
Editura: Casa Radio
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Cartile cu Apolodor: Carte + CD
ID produs: 5948375004016

Cartile cu Apolodor: Carte + CD de Gellu Naum – Descriere

Audiobook insotit de ilustratiile lui Alexandru CIUBOTARIU.Apolodor e un pinguin din Labrador. E…tenor. Nu prea cunoscut, chiar daca canta la cor! Dar de cand scriitorul Gellu Naum a decis sa-i spuna povestea in doua carti, Apolodor a devenit celebru.
La fel si prietenii sai: camila Suzi, leul Amedeu si cangurul Ilie.Succesul acestor carti, care il au pe Gellu Naum autor si pe Apolodor protagonist, este inca un mister. Ce a determinat generatii la rand sa invete „pe de rost“ aventurile inventate in rime? Poate capacitatea ludica a unuia dintre cei mai valorosi scriitori ai literaturii romane, promotor al suprarealismului?Veti descoperi singuri farmecul irezistibil al acestei povesti, aparute prima oara in 1959, cu desene de Jules Perahim, tradusa mai apoi in germana si maghiara, reeditata de 4 ori.Editura Casa Radio va ofera acum editia ilustrata de Alexandru Ciubotariu, o carticica intr-un format inedit, care ii provoaca pe copii la un fel de „quest“ cu desene ca indicii, un joc de-a v-ati ascunselea prin povestea audio, o lectura activa, potrivita si pentru prichindeii care inca nu stiu sa citeasca.Actrita Alexandrina Halic este povestitoarea care, cu har si iubire, si-a dedicat intreaga viata, deopotriva scenei de teatru si microfonului, la teatrul radiofonic pentru copii. Acum, inca o data, da glas personajelor, daruieste, prin fiecare inflexiune a vocii sale, pasiune, sarm, viata, bucurie.Inregistrari Radio Romania din 1998 si 2013

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Gellu Naum

Carti Editura CASA RADIO

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Cartile cu Apolodor: Carte + CD de Gellu Naum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *