Casa vesela

Autor: Alison Bechdel
Editura: Grafic
Categorie: Benzi desenate
Produs: Casa vesela
ID produs: 9786067102260

Casa vesela de Alison Bechdel – Descriere

Autobiografia lui Alison Bechdel, structurata sub forma unui roman grafic, pune accentul pe relatia tensionata cu tatal ei, un fost profesor de literatura engleza si apoi proprietar al unei firme de pompe funebre, poreclita de catre familie „Casa vesela“. Sever si distant, tatal este o prezenta destul de rece in viata lui fetei, singura apropiere dintre ei fiind posibila doar prin pasiunea pentru literatura. Odata cu plecarea de acasa la facultate, Alison descopera o noua lume, devine interesata de miscarea feminista si indrazneste sa faca public ceea ce e banuia inca din copilarie: este lesbiana.
Curand, secretele familiei incep sa iasa la iveala si Alison descopera lucruri neasteptate despre tatal ei.Amuzanta, dar in acelasi timp emotionanta, plina de aluzii si de ironie,Casa vesela este una dintre cartile-cult ale literaturii LGBT.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Alison Bechdel

Carti Editura GRAFIC

Carti din categoria Benzi desenate

One thought on “Casa vesela de Alison Bechdel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *