Castiga cu oamenii

Autor: John C. Maxwell
Editura: Amaltea
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Castiga cu oamenii
ID produs: 9789737780881

Castiga cu oamenii de John C. Maxwell – Descriere

Multi dintre noi se concentreaza in primul rand asupra cultivarii altor tipuri de talente si trasaturi – cum ar fi sa isi slefuirea abilitatilor de comunicare sau de leadership si consolidarea cunostintelor – uitand insa ca relatiile cu cei din jur sunt fundamentul reusitei, substanta de care avem nevoie pentru a duce vieti implinite si pentru a avea succes. Din fericire, putem invata sa devenim o persoana cu abilitati de relationare si sa avem succes in acele zone ale vietii care conteaza cel mai mult. Castiga cu oamenii va va oferi instrumentele absolut necesare pentru imbunatatirea imediata a relatiilor pe care le aveti deja, dar si pentru a crea unele noi, la fel de puternice si eficiente.
Beneficiind de un amestec interesant de realitate, statistici, umor si exemple din viata, dar si de intrebari pentru dezbatere, cartea scoate la iveala cele douazeci si cinci de principii cheie pe care trebuie sa le aplicam in relatiile cu oamenii. Astfel, ecuatia pe care o formuleaza John C. Maxwell este: Abilitatile pe care le pui in practica + Relatiile pe care alegi sa le construiesti = SUCCES GARANTAT ‘Abilitatea de a construi si mentine relatii solide reprezinta factorul esential al modului in care actionam in fiecare domeniu al vietii.
Succesele adevarate se nasc din initierea unor relatii cu oamenii potriviti si din consolidarea acestora utilizand abilitatile de relationare.’

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de John C. Maxwell

Carti Editura AMALTEA

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Castiga cu oamenii de John C. Maxwell

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *