1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Janet Doman, Glenn Doman
Editura: Didactica Publishing House
Categorie: Psihologie
Produs: Cat de destept este copilul tau?
ID produs: 5948495003685

Cat de destept este copilul tau? de Janet Doman, Glenn Doman – Descriere

Cat de destept este copilul tau? – un ghid esential pentru testarea si evaluarea bebelusului in primul an de viata – ofera parintilor toate informatiile de care au nevoie pentru a-si ajuta copilul sa-si atinga intregul potential.Aceasta carte se adreseaza tuturor viitorilor parinti, tinerilor sau parintilor.Glenn si Janet Doman, autori ai bestsellerurilor internationale, vandute in peste 5 000 000 de exemplare, „Cum sa iti inveti copilul matematica” si „Cum sa iti inveti copilul sa citeasca”, explica in aceasta carte cresterea si dezvoltarea nou-nascutului, inclusiv toate etapele critice implicate. Ei indruma apoi parintii in crearea unui mediu placut care imbunatateste si imbogateste dezvoltarea creierului bebelusului.Un profil de dezvoltare, completat de parinti, le permite acestora sa urmareasca progresul copilului lor, sa determine punctele forte ale acestuia si sa recunoasca unde este nevoie de stimulare si de lucru suplimentar.Cel mai important, parintii invata cum sa proiecteze un program zilnic eficient si echilibrat pentru cresterea fizica si intelectuala. Cand parintii inteleg cum cresc bebelusii lor, ei pot deveni cei mai buni profesori pe care copiii i-ar putea avea vreodata.Multumita acestui program vesel, parintii si bebelusii vor fi tot mai apropiati, stabilind o legatura de invatare si iubire de-a lungul vietii.Aceasta carte explica exact cum se evalueaza caile senzoriale si motorii ale bebelusului si cum se proiecteaza un program care va spori cresterea si dezvoltarea acestor cai.
Este un tur inspirat ghidat in primele douasprezece luni de crestere si dezvoltare a creierului.Toate informatiile din aceasta carte sunt prezentate astfel incat orice mama si tata, fara studii medicale, sa poata beneficia de acestea. Parintii vor dobandi o mai buna intelegere a provocarilor si a frustrarilor pe care le traieste nou-nascutul. Inarmati cu aceste cunostinte, vor sti de ce are nevoie si vrea copilul lor si vor avea marea bucurie de a crea un mediu ideal pentru el.Scopul acestei carti este de a ajuta parintii sa inteleaga creierul si sistemul nervos ale copilului.
Parintii pot urma apoi o cale clara pentru a spori abilitatile copilului lor. Acesta nu este doar un proces extrem de important – este, de asemenea, unul foarte vesel pentru parinti si copii.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Janet Doman

Carti Editura DIDACTICA PUBLISHING HOUSE

Carti din categoria Psihologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *