Cat e ceasul la tine-n suflet?

Autor: Livia Stoica
Editura: Brumar
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: Cat e ceasul la tine-n suflet?
ID produs: 9786067261530

Cat e ceasul la tine-n suflet? de Livia Stoica – Descriere

Livia a absolvit Facultatea de Teatru si Sociologie in Anglia, Teatrologie in cadrul Facultatii de Teatru si Film din Bucuresti si a urmat un master de scriere dramatica. A scris sapte piese de teatru: Atentie se-nchid usile, Shakespeare control alt delete, Sophia, exploratoarea neumbrita, Manifest, Hartie Mestecata , Copilul nenascut sau Minunata lume noua si Omul-insula, text semifinalist al Concursului National de Monodrama, Bacau 2018. Are trei pisici cu nume japoneze, scriitorul ei preferat este Haruki Murakami, iar unul dintre visele ei este sa ajunga in Brazilia, sa danseze la Carnavul din Rio.
Asta dupa ce va deveni, bineinteles, un artist consacrat si multi-premiat care va revolutiona lumea, arta si va aduce pacea pe pamant.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Livia Stoica

Carti Editura BRUMAR

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “Cat e ceasul la tine-n suflet? de Livia Stoica

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Cat e ceasul la tine-n suflet? de Livia Stoica? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *