1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: John Steinbeck
Editura: Polirom
Categorie: Fictiune
Produs: Catre un zeu necunoscut
ID produs: 9789734675166

Catre un zeu necunoscut de John Steinbeck – Descriere

Premiul Nobel pentru Literatura 1962Unul dintre primele romane ale lui John Steinbeck, Catre un zeu necunoscut este o poveste misterioasa, ce exploreaza incercarile omului de a cunoaste si a stapini natura, de a-si intelege destinul. Joseph Wayne, protagonistul, urmind dorinta tatalui sau, isi construieste o ferma pe paminturile Californiei. Cind acesta din urma moare, Joseph ajunge sa creada ca spiritul batrinului s-a intrupat intr-un copac magnific din mijlocul fermei.
Fratii lui si familiile lor se bucura de prosperitatea locului, pina cind, intr-o zi, unul dintre ei, speriat de credintele pagine ale lui Joseph, omoara copacul si atrage astfel boala si seceta. Catre un zeu necunoscut este o poveste mistica, scrisa in spiritul modernitatii, explorind incercarile unui om de a controla fortele naturii si de a intelege caile lui Dumnezeu.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de John Steinbeck

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Catre un zeu necunoscut de John Steinbeck

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *