1 / 2

2 / 2Autor: William Faulkner
Editura: Art
Categorie: Fictiune
Produs: Catunul
ID produs: 9786067105438

Catunul de William Faulkner – Descriere

Catunul este o interpretare ironica a tragediei antice si totdata un comentariu acid la adresa Sudului american. In legendarul tinut Yoknapatawpha din Mississippi, tanarul Flem Snopes isi incepe ascensiunea, dominand comunitatea din Mosia Frantuzului si ajungand repede un personaj de temut.Povestea lui Flem, simbol faulknerian al parvenirii si al lipsei de scrupule, se intrepatrunde cu vietile celorlalti locuitori ai tinutului, alcatuind o imagine insufletita a Americii rurale dintre secole.”Odata cu cei din clanul Snopes, Faulkner a creat probabil cele mai bune exemplare subumane din literatura americana contemporana.” The Saturday Review of Literature”Cel mai revolutionar inovator din analele literaturii americane, un scriitor de la care avangarda europeana si cea a Americii Latine au invatat multe.” J.M. Coetzee

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de William Faulkner

Carti Editura ART

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Catunul de William Faulkner

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Catunul de William Faulkner? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *