Ce este educatia financiara... de fapt?

Autor: Robert T. Kiyosaki, Tom Wheelwright
Editura: Curtea Veche Publishing
Categorie: Business si economie
Produs: Ce este educatia financiara… de fapt?
ID produs: 9786064400376

Ce este educatia financiara… de fapt? de Robert T. Kiyosaki, Tom Wheelwright – Descriere

Ce te-a invatat scoala despre bani?Aceasta carte este despre ce nu ai invatat la scoala.DE CE OAMENII CARE PUN BANI DEOPARTE SUNT PERDANTIOdata ca niciodata, oamenii care puneau bani deoparte erau castigatori.Odata ca niciodata, oamenii puteau pune bani deoparte si deveneau bogati.Astazi, cei care pun bani deoparte sunt perdanti.Sa vedem ce s-a intamplat cu valoarea economiilor:In 1970, daca puneai deoparte 1 milion de dolari, castigai o dobanda de 15%, adica 150 000 de dolari pe an.In 2017, daca pui deoparte 1 milion de dolari, castigi o dobanda de 1,5%, adica 15 000 de dolari pe an.Astazi, nici macar un milionar nu poate trai cu 15 000 de dolari pe an.S-a terminat cu basmele?CE ESTE EDUCATIA FINANCIARA… DE FAPT?este o o carte despre o educatie financiara reala – si nu despre basme precum: „Mergi la scoala, ia-ti o slujba, munceste din greu, cumpara-ti o casa, plateste-ti datoriile si investeste pe termen lung la bursa de valori.“Aceasta carte este continuarea cartii Tata bogat, tata sarac. Daca esti in cautarea unor noi idei despre cum sa supravietuiesti si sa-ti mearga bine in viitor, aceasta este cartea potrivita pentru tine.Cu douazeci de ani in urma, Robert Kiyosaki a scris Tata bogat, tata sarac, prima carte din istorie despre finantele personale.
Cartea a contestat si a schimbat felul in care zeci de milioane de oameni din toata lumea inteleg banii. Cu o perspectiva despre bani si despre investitii care contrazice adesea gandirea conventionala, autorul si-a castigat reputatia internationala comunicand onest, ireverentios si curajos – si devenind, astfel, un sustinator pasionat si explicit al educatiei financiare.ROBERT KIYOSAKI este un american de origine japoneza, nascut si crescut in Hawaii. Dupa ce a absolvit US Merchant Marine Academy din New York, s-a inrolat in trupele de puscasi marini si a luptat in Vietnam ca ofiter, pilot de elicopter militar.
Dupa razboi, a lucrat in departamentul de vanzari al Xerox Corporation si, in 1977, a intemeiat o companie care a adus pe piata primele portofele din nailon si Velcro cu diverse simboluri si embleme rock’n’roll. In 1985 a fondat o companie internationala care avea ca scop educarea a zeci de mii de oameni din intreaga lume in materie de afaceri si investitii. In 1994, Robert si-a vandut afacerea si, datorita investitiilor, a putut sa se retraga din activitate la varsta de 47 de ani.
In scurta perioada petrecuta ca „pensionar“ a scris bestsellerul international Tata bogat, tata sarac, iar in 2006 a scris, impreuna cu Donald Trump, De ce vrem sa fii bogat. In calitate de antreprenor, mentor si investitor, Robert scrie rubrica lunara „Why the Rich Are Getting Richer“ pentru Yahoo! Finance, precum si editorialul „Rich Returns“ pentru revista Entrepreneur.TOM WHEELWRIGHT (expert contabil) este forta din spatele firmei de consultanta financiara ProVision si unul dintre membrii echipei Rich Dad Advisors conduse de Robert Kiyosaki. Pentru mai bine de 30 de ani, Tom a conceput strategii fiscale sau de business pentru investitori in imobiliare sau high tech.
A participat la numeroase conferinte sau mese rotunde organizate de corporatii ori…

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Robert T. Kiyosaki

Carti Editura CURTEA VECHE PUBLISHING

Carti din categoria Business si economie

One thought on “Ce este educatia financiara… de fapt? de Robert T. Kiyosaki, Tom Wheelwright

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Ce este educatia financiara… de fapt? de Robert T. Kiyosaki? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *