Ce este Zen?

Autor: Norman Fischer, Susan Moon
Editura: Lifestyle Publishing
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Ce este Zen?
ID produs: 9786067890020

Ce este Zen? de Norman Fischer, Susan Moon – Descriere

„Aceasta carte este zen pur… si poezie in stare pura, chiar daca este scrisa in proza; reconfortant de pragmatica, plina de modestie si subtilitate.”Jon Kabat-ZinnFormatul tip „intrebari si raspunsuri” face ca aceasta introducere in zen sa fie usor de inteles si de folosit ca referinta, cititorul putand sa gaseasca repede subiectul care-l preocupa. Datorita tonului relaxat si ludic al cartii, la finalul dialogurilor cititorul ramane cu o buna educatie elementara in zen.
Si nu e vorba doar de istorie, teorie si practica, ci si de probleme contemporane, cum ar fi inegalitatea dintre sexe, chestiunile de etica sexuala si tensiunile dintre traditiile asiatice si realitatea americana moderna.Zoketsu Norman Fischer este invatator de zen in linia lui Shunryu Suzuki si Sojun Mel Weitsman. Poet renumit si autor a numeroase carti, este fondatorul organizatiei Everyday Zen, care inlesneste unui mare numar de oameni din diferite medii sociale si culturale accesul la invataturile zen. De asemenea, preda meditatia in comunitatile evreiesti din SUA.Susan Moon a lucrat timp de cativa ani ca redactor al revistei de budism Turning Wheel.
A scris mai multe carti si este creatoarea personajului fictional Tofu Roshi, invatator zen ale carui rubrici de sfaturi i-au incantat pe cititorii americani timp de aproape treizeci de ani.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Norman Fischer

Carti Editura LIFESTYLE PUBLISHING

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Ce este Zen? de Norman Fischer, Susan Moon

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Ce este Zen? de Norman Fischer? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *