Autor: Claire Feeland, Jacqueline B. Toner
Editura: Trei
Categorie: Psihologie
Produs: Ce sa faci… cand nu e corect
ID produs: 9786067194128

Ce sa faci… cand nu e corect de Claire Feeland, Jacqueline B. Toner – Descriere

Ai observat cum se uita piratii cu ocheanul la alte vapoare sau la tinuturile indepartate? Cand focalizeaza pe lucruri marunte aflate la distanta, ei nu mai vad ce se intampla in preajma lor. Uneori pierd toata distractia. Uneori nu vad comoara nepretuita pe care deja o au.
La fel ca un pirat cu ochean, copiii se pot concentra asupra unui lucru pe care si-l doresc si sa nu le observe pe toate celelalte de care se pot bucura. Daca esti un copil care crede ca „nu e corect“, aceasta carte este pentru tine! Ce sa faci… cand nu e corect ii ghideaza pe copii si parinti in gestionarea dificilelor emotii de invidie si gelozie folosind strategii si tehnici bazate pe principiile cognitiv-comportamentale.
Aceasta carte interactiva ofera resurse complete pentru a educa, a motiva si a le da copiilor puterea de a gestiona invidia – pentru a-si continua viata cu placere. Dr. Jacqueline B.
Toner si Dr. Claire A.B. Freeland sunt psihologi clinicieni in Baltimore, Maryland, fiecare avand peste treizeci de ani de experienta in tratarea copiilor si parintilor acestora.
David Thompson locuieste in Baltimore, Maryland, cu sotia si cele doua fiice. Reprezentand a treia generatie de artisti in familie, nu tine minte vreo zi in care sa nu fi desenat.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Claire Feeland

Carti Editura TREI

Carti din categoria Psihologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.