Ce sa faci... cand nu vrei sa fii departe de parinti

Autor: Kristen Lavallee, Silvia Schneider
Editura: Trei
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Ce sa faci… cand nu vrei sa fii departe de parinti
ID produs: 9786064005137

Ce sa faci… cand nu vrei sa fii departe de parinti de Kristen Lavallee, Silvia Schneider – Descriere

Pilotii baloanelor cu aer cald au parte de aventuri minunate, in timpul carora vad lucruri pe care nu le-au mai vazut niciodata si afla totul despre lumea exterioara. Pentru unii copii, a zbura cu un balon cu aer cald pare a fi o distractie pe cinste. Pe alti copii insa, ideea de a zbura singuri, departe de parinti si de casa lor, nu-i incanta deloc.
Daca iti este frica atunci cand trebuie sa faci ceva singur sau departe de parintii tai, aceasta carte este pentru tine! Ghidul Ce sa faci cand nu vrei sa fii departe de parinti ii ajuta pe copii si parinti sa depaseasca emotiile care declanseaza anxietatea de separare, folosind strategii si tehnici bazate pe principii cognitiv-comportamentale. Acest manual practic si interactiv este un instrument util si complet de educare, motivare si stimulare a copiilor in eforturile lor de a-si depasi anxietatea de separare, astfel incat sa devina niste adevarati piloti care isi dirijeaza cu incredere propriul balon cu aer cald! Dr. Kristen Lavallee este psiholog scolar si de dezvoltare si a lucrat cu copiii in SUA si Elvetia.
Este coautor al unor studii empirice si al unui capitol de carte despre tratamentul anxietatii de separare, precum si redactor-sef al revistei stiintifice European Psychologist. Locuieste impreuna cu familia in Providence, RI.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Kristen Lavallee

Carti Editura TREI

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Ce sa faci… cand nu vrei sa fii departe de parinti de Kristen Lavallee, Silvia Schneider

  1. Este cartea Ce sa faci… cand nu vrei sa fii departe de parinti de Kristen Lavallee într-adevăr demnă de lectură?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *