Autor: Constantin Pavel
Editura: Pavcon
Categorie: Business si economie
Produs: Ce sa nu faci ca sa faci bani in MLM
ID produs: 9789738721741

Ce sa nu faci ca sa faci bani in MLM de Constantin Pavel – Descriere

„Superba!! Acesta e cuvantul rostit la finalizarea cartii. Nu doar ca este un ghid foarte bun pentru cei care sunt la inceput de drum in network marketing, dar este o lucrare extrem de necesara si pentru cei avansati. Nu doar ca inveti ce sa nu faci in business, dar, aplicand aceste principii universale amintite in carte, te vei transforma ca persoana.
Vei deveni cineva care ajuta oamenii sau, altfel spus, un adevarat om de business! Aceasta carte e superba!” (Florentina Istrati)”Multumesc! Multumesc! Multumesc! Abia astept sa o promovez (nu numai echipei mele)! Este o carte extrem de utila incepatorilor, dar si liderilor, pentru ca, periodic, este bine sa se revina la baze. Eu mi-am propus sa o port permanent dupa mine in mapa de prezentare. Din punctul meu de vedere, este ABECEDARUL celor care-si propun sa obtina tot ce-si doresc in viata! Multumesc si pentru autograf!…” (Aura Mihailescu)”O lectura placuta, usoara, contemporana, realista, adevarata (in unele locuri prea adevarata!- dar calea adevarului totdeauna a fost pavata cu spini de trandafiri, de aceea prea putini se incumeta sa o accepte), un indemn la decizie: vrei sa traiesti bine in anii care urmeaza sau nu? Asta e intrebarea!” (Ioan Adrian Iacob)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Constantin Pavel

Carti Editura PAVCON

Carti din categoria Business si economie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.