Ceaiuri din plante medicinale

Autor: Gheorghe Mohan
Editura: ALL
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Ceaiuri din plante medicinale
ID produs: 9786065875197

Ceaiuri din plante medicinale de Gheorghe Mohan – Descriere

Tratamente eficiente pe baza de ceaiuri din plante medicinaleLucrarea de fata propune solutii testate pentru vindecarea si ameliorarea unei largi varietati de boli pe cale naturista. Daca vrei sa descoperi metodele prin care poti preveni sau trata afectiunile mai frecvente, apeland la o serie de tehnici terapeutice naturiste, volumul semnat de Gheorghe Mohan este instrumentul ideal. In primul rand, iti va fi de un real folos daca ai incredere in capacitatea plantelor de a ne ajuta sa ne ingrijim sanatatea.
Autorul porneste de la premisa ca numeroase plante cultivate sau din flora spontana se utilizeaza din ce in ce mai mult pentru tratarea diverselor afectiuni. De aceea, a realizat aceasta sinteza a fitoterapiei romanesti, bazandu-se pe plantele disponibile in tara noastra. Demersul sau valorifica o vasta literatura de specialitate, dar prezinta informatiile intr-un limbaj accesibil, pentru a oferi publicului larg posibilitatea de a cunoaste si de a pune cu usurinta in aplicare aceste recomandari pretioase.
Volumul este organizat in functie de retetele naturiste pentru diverse afectiuni, prezentand atat bolile respective, cat si solutiile de tratament propuse.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Gheorghe Mohan

Carti Editura ALL

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Ceaiuri din plante medicinale de Gheorghe Mohan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *