1 / 2

2 / 2Autor: Golnaz Hashemzadeh Bonde
Editura: Polirom
Categorie: Fictiune
Produs: Ceea ce datoram
ID produs: 9789734671823

Ceea ce datoram de Golnaz Hashemzadeh Bonde – Descriere

Romanul unei calatorii fascinante intre Iranul trecutului si Suedia de azi FonstretO revelatie a literaturii contemporane suedeze, roman vindut in peste 25 de tariRomanul Ceea ce datoram aduce pe scena fictiunii contemporane o voce impetuoasa, dar necesara, o voce care se naste din trauma si pierderea asimilate incetul cu incetul, un fenomen care isi lasa urmele asupra generatiilor viitoare.Nahid mai are sase luni de trait. Sau cel putin asa spun medicii. La cincizeci de ani, „pierderea” nu ii este straina.
Dar acum, cind a ajuns pe marginea unei prapastii, genunea propriei morti, si tocmai a aflat ca fiica ei, Aram, urmeaza sa nasca, Nahid trebuie sa se lupte cu furia ce abia i se naste in suflet, dar si cu o durere nestavilita a carei apasare o simte de mult. In viata de dinainte, din Iran, si in viata ei de refugiata, in Suedia, Nahid a invatat sa supravietuiasca. Ce nu stie insa este sa traiasca pur si simplu; nu s-a priceput niciodata s-o faca si nici n-a avut sansa.
Ca o izbucnire furioasa, aproape ca primul tipat al unui nou-nascut, acest roman extraordinar ne face sa ne intrebam: ce lasam in urma pentru copiii nostri? Ce le datoram celor pe care-i iubim? Putem fi vreodata cu adevarat liberi?„Pendulind intre teme dificile, care pot aluneca in orice clipa in abordari nepotrivite, Hashemzadeh Bonde reuseste sa creeze o poveste fara urma de sentimentalism si sa redea atit de fidel vocea lui Nahid, incit aproape uiti ca in spatele acestei voci e un scriitor.” (Expressen)„Hashemzadeh Bonde surprinde fara gres nuantele unui melanj emotional alcatuit din furie, intuneric, durere in fata unui destin implacabil…” (Goteborgs-Posten)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Golnaz Hashemzadeh Bonde

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Ceea ce datoram de Golnaz Hashemzadeh Bonde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *