Celalalt fiu

Autor: Alexander Soderberg
Editura: Trei
Categorie: Fictiune
Produs: Celalalt fiu
ID produs: 9786064003232

Celalalt fiu de Alexander Soderberg – Descriere

De la autorul bestsellerului Prietenul andaluzAl doilea volum din Trilogia BrinkmannDin momentul in care Hector Guzman intra in coma, Sophie Brinkmann regreta ca s-a alaturat organizatiei infractionale a acestuia. Mana dreapta a lui Hector, Aron Geisler, face tot ce poate ca organizatia sa nu se prabuseasca si s-o tina cu forta de partea lor pe Sophie. Dar cand fratele lui Hector e asasinat la Biarritz, Sophie castiga controlul asupra situatiei si intentioneaza sa se foloseasca de aceasta pozitie.Sophie devine o participanta la acest joc in care regulile se schimba constant, in care loialitatea si prietenia ajung sa-si piarda sensul.
Ca sa supravietuiasca, ea trebuie sa se autoanalizeze in profunzime si sa-si descopere latura intunecata. In caz contrar, va fi inghitita cu totul de fortele care o inconjoara: mafioti razbunatori, detectivi inteligenti, dealeri de arme charismatici si, posibil, propriul ei fiu.“Soderberg scrie cu empatie despre imensul stres psihologic pe care il resimt atat politistii, cat si infractorii.” – The New York Times Book Review“Cititorii nu vor vrea sa se incheie acest carusel ametitor prin hatisul infractionalitatii.” – Publishers Weekly“Un roman alert, foarte bine scris, ce urmareste destinul lui Sophie Brinkmann si angajamentul periculos pe care si l-a luat.” – The Globe and MailAlexander Soderberg (n. 1970) a lucrat ca scenarist si editor pentru televiziunea suedeza, facand adaptari dupa romane politiste celebre.
De douazeci de ani traieste la o ferma dintr-o zona rurala din sudul Suediei. Marturiseste ca este dependent de micul sau univers familial: sotia, cele trei fiice, un labrador, un cal si doi ponei. Isi petrece timpul citind, scriind si calarind.Prietenul andaluz, primul roman din Trilogia Brinkmann (Editura Trei, 2014), a fost vandut in 33 de tari si este in curs de ecranizare de catre compania Indian Paintbrush.“Genul politist scandinav s-a imbogatit cu o noua voce: Alexander Soderberg.” – Los Angeles Times

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Alexander Soderberg

Carti Editura TREI

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Celalalt fiu de Alexander Soderberg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *