Cele mai importante 76 de intrebari si raspunsuri din management

Autor: James McGrath
Editura: Niculescu
Categorie: Business si economie
Produs: Cele mai importante 76 de intrebari si raspunsuri din management
ID produs: 9789737489999

Cele mai importante 76 de intrebari si raspunsuri din management de James McGrath – Descriere

„O carte pe care orice manager ambitios o va gasi extrem de Utila.”DARREN HUGHES, Managing Director, PP Screeds & Drywall Ltd„Un ghid esential, menit sa-i ajute pe manageri sa-si foloseasca potentialul la maximum pentru bunul mers al companiei.”JOHN ELBRO ACIOB, Managing Director, UKService Lifts LtdSunteti un manager ocupat si cautati raspunsuri practice si eficiente la problemele cu care va confruntati zi de zi? Aceasta carte va ofera solutii imediate la intrebarile-cheie pe care si le pune orice manager: „Cum sa imi motivez echipa?”, „Cum sa deleg sarcini in mod eficient?”, „Cum sa pregatesc un plan strategic?” etc.Lucrarea de fata va ajuta sa gasiti cu usurinta intrebarile la care cautati raspuns, va explica de ce este importanta fiecare in parte si care e rationamentul din spatele acestora. Solutiile rapide care vi se ofera va dau imboldul necesar pentru a trece la fapte si a merge mai departe cu incredere.Cartea Cele mai importante 76 de Intrebari si raspunsuri din management va va ajuta:
sa gestionati rapid si profesionist o gama larga de provocari legate de management;
sa fiti mai pregatiti, mai hotarati si sa detineti mai mult control;
sa obtineti ce-i mai bun de la echipa voastra, sa va bucurati de respectul colegilor si de sprijinul celorlalti manageri;
sa va intelegeti pe deplin responsabilitatile, dar si compania in care lucrati si rolul vostru in aceasta.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de James McGrath

Carti Editura NICULESCU

Carti din categoria Business si economie

One thought on “Cele mai importante 76 de intrebari si raspunsuri din management de James McGrath

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *