1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Mircea Daneliuc
Editura: Polirom
Categorie: Fictiune
Produs: Cele mai tampite momente
ID produs: 9789734676279

Cele mai tampite momente de Mircea Daneliuc – Descriere

Construite dramatic pe principiul monologului interior, povestirile din volumul lui Mircea Daneliuc constituie adevarate recitaluri actoricesti pentru cele sase personaje principale. Prinsi in lumi diferite – unii chiar in zona inefabila dintre viata si moarte –, protagonistii evolueaza natural in tumultul vietii cotidiene, afectati de toate tarele societatii contemporane, dar si de cele din relatiile interumane. Astfel aflam povestea unei familii de pensionari bucuresteni care detine o mica plantatie de marijuana la subsolul blocului, a tatalui unui adolescent care duce o grenada la scoala ori a unei femei care asista neputincioasa la spectacolul propriei disparitii.
In ultima povestire, autorul reuseste sa distribuie in rolul principal un personaj stupefiant: mirosul pestilential, pe cale sa cucereasca teritorii noi, un inamic irespirabil, nascut si crescut pe resturile prosperitatii actuale, imposibil de capturat, imposibil de dovedit. Povestirile din Cele mai timpite momente sint o oglinda a realitatii in care traim, cu bune si rele, cu adevaruri pe care de multe ori preferam sa le ignoram, oferindu-i cititorului posibilitatea de a-si recunoaste unele dintre cele mai ascunse temeri si obsesii.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Mircea Daneliuc

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Cele mai tampite momente de Mircea Daneliuc

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Cele mai tampite momente de Mircea Daneliuc? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *