Celebrating Food around the World / Sarbatorind mancarea in jurul lumii

Categorie: Culinare
Produs: Celebrating Food around the World / Sarbatorind mancarea in jurul lumii
ID produs: 9789730270068

Celebrating Food around the World / Sarbatorind mancarea in jurul lumii – Descriere

Comunitatea Sotiilor Sefilor de Misiune (SPOHOM) din Bucuresti este un grup informal al sotiilor ambasadorilor si insarcinatilor cu afaceri din Romania care pune la dispozitie o retea de comunicare sociala pentru schimb de experiente si sprijin reciproc.Conceput ca un proiect de diplomatie culturala combinat cu o strangere de fonduri, scopul al cartii bilingve a fost sa faca accesibile culturile din care provin membrele noastre prin intermediul limbajului universal al gastronomiei, precum si strangerea de fonduri de care sa beneficieze tinerii inscrisi in programul Award.Cartea cuprinde 26 de retete ale membrelor noastre, dar si o contributie speciala a Majestatii Sale. Fiecare reteta este precedata de o scurta introducere istorica sau personala si insotita de o varietate de fotografii, incluzand si cateva cu locurile de luat masa din resedintele ambasadorilor. Cuprinzand aperitive, feluri principale, garnituri si deserturi, fiecare reteta se bazeaza pe ingrediente locale disponibile si a fost incercata cu atentie pentru a putea fi reprodusa.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti din categoria Culinare

One thought on “Celebrating Food around the World / Sarbatorind mancarea in jurul lumii

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Celebrating Food around the World / Sarbatorind mancarea in jurul lumii de ? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *