Cer intunecat

Autor: Gulwali Passarlay, Nadene Ghouri
Editura: Polirom
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Cer intunecat
ID produs: 9789734626373

Cer intunecat de Gulwali Passarlay, Nadene Ghouri – Descriere

„Cer intunecat spune povestea unor copii fortati sa-si abandoneze caminul si familia. O marturie despre curajul celor care fug din zone de conflict in cautarea sigurantei.” (The Independent) In 2006, dupa ce tatal si bunicul lui au fost ucisi de armata americana, Gulwali Passarlay a fost trimis de mama sa departe de Afganistan. Avea 12 ani.
A pornit intr-o calatorie lunga si anevoioasa, in cursul careia a fost inchis, a suferit de foame si a fost victima cruzimii si a violentei. A fost cit pe ce sa-si piarda viata in adincurile Marii Mediterane, a indurat brutalitatea celor care ar fi trebuit sa aiba grija de copii si a stat o luna intr-un lagar din Calais. A reusit in cele din urma sa ajunga in Marea Britanie, unde a fost inscris la scoala, fiind admis apoi la una dintre universitatile de elita.
Asemenea lui, mii de oameni isi risca viata incercind sa fuga din zonele de conflict. Multi mor in cursul calatoriei; unii sint trimisi inapoi, urmind sa fie inchisi sau omoriti; putini sint cei ce supravietuiesc si ajung in tari care le ofera o noua sansa. Gulwali povesteste despre hotarirea si curajul care triumfa impotriva tuturor adversitatilor.
„O poveste impresionanta… o viata care a fost pe punctul de a se pierde inainte de vreme infloreste acum plina de speranta.” (The Times)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Gulwali Passarlay

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “Cer intunecat de Gulwali Passarlay, Nadene Ghouri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *