Cerul din adancuri

Autor: Adrienne Young
Editura: Corint
Categorie: Fictiune
Produs: Cerul din adancuri
ID produs: 9786067934335

Cerul din adancuri de Adrienne Young – Descriere

CURAJOASA. PUTERNICA. APRIGA.
SIGURA. Asa a fost educata Eelyn ca trebuie sa fie o luptatoare aska, una care ii uraste de moarte pe cei din clanul riki, cu care, din cinci in cinci ani, ai ei se razboiesc in timpul sezonului de lupta. Si viata i s-ar fi desfasurat normal, daca, in timpul unei batalii, n-ar fi descoperit ca Iri, fratele pe care il credea mort, lupta alaturi de dusmanii sai! In curand, Eelyn se vede aruncata in valtoarea unei lupte pe viata si pe moarte, iar intregul ei univers se rastoarna.
Pentru ca, dintr-odata, va intelege ca iubirea poate sa rasara in locul urii si camaraderia in locul dusmaniei transmise din mosi-stramosi.„O saga exploziva, o poveste despre maturizare perfecta pentru toti aceia carora le plac vikingii, actiunile pline de un romantism salbatic, personajele feminine puternice si bataliile bine descrise.” KIRKUS REVIEWS„Inspirandu-se din istoria si civilizatia vikingilor, Adrienne Young cizeleaza o carte captivanta, care o sa va faca inima sa se stranga de emotie. […] Stilul adesea poetic al autoarei contrasteaza in cel mai tulburator mod cu insufletitele sale descrieri ale luptelor, care izbutesc sa creeze o imagine limpede a brutalitatii razboiului.” PUBLISHERS WEEKLY

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Adrienne Young

Carti Editura CORINT

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Cerul din adancuri de Adrienne Young

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *