Charles Darwin, o revolutie

Autor: Annabelle Kremer, Francois Olislaeger
Editura: Nemira
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Charles Darwin, o revolutie
ID produs: 9786064302885

Charles Darwin, o revolutie de Annabelle Kremer, Francois Olislaeger – Descriere

La 22 de ani, tanarul naturalist si geolog englez Charles Darwin pleaca spre emisfera sudica la bordul vasului HMS Beagle. Manat de o curiozitate fara margini, tanarul explorator descopera acolo teritorii imense si fascinante, precum Brazilia sau Patagonia, si, mai ales, o varietate incredibila de vietuitoare.In urma acestei calatorii de o importanta fundamentala are ocazia sa faca descoperiri esentiale pentru stiinta. Pornind de la aceste observatii, Darwin isi da seama ca exista o selectie naturala care favorizeaza supravietuirea si adaptarea anumitor specii la schimbari.
Astfel, ia nastere una dintre cele mai importante descoperiri ale stiintei moderne: teoria evolutiei.Urmarind aventurile si cercetarile lui Darwin de-a lungul vietii sale, aceasta lucrare ne permite sa patrundem in mintea unui om de stiinta si sa observam modul in care explicatia teoretica isi are radacinile in observarea de pe teren.Cu o prefata de Guillaume Lecointre, profesor-cercetator si sistematician la Muzeul National de Istorie Naturala din Paris, Charles Darwin, o revolutie! este un volum documentar cu alura de jurnal de bord, perfect pentru toti oamenii de stiinta, exploratori mai mici sau mai mari, aflati la inceput de drum!

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Annabelle Kremer

Carti Editura NEMIRA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Charles Darwin, o revolutie de Annabelle Kremer, Francois Olislaeger

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *