Autor: Simon Toyne
Editura: ALL
Categorie: Fictiune
Produs: Cheia
ID produs: 9789737244482

Cheia de Simon Toyne – Descriere

In stravechiul oras turcesc Ruina, ziarista americana Liv Adamsen zace intr-o rezerva izolata, uitandu-se la peretii goi ca memoria ei. Stie ca a intrat in monumentala Citadela din inima Ruinei, dar nu-si mai aminteste decat de intuneric. Ceva straniu o tulbura, o voce interioara care ii sopteste ca ea este ‘cheia“.
Dar cheia de la ce? Pentru un mercenar care opereaza in desertul sirian, Liv ar putea descifra unul dintre cele mai mari secrete ale omenirii. Membrilor fratiei din Citadela, intoarcerea ei le-ar asigura supravietuirea. Iar pentru o puternica factiune din Roma, Liv este o amenintare la adresa Bisericii Catolice.
Urmarita pe mai multe continente si prinsa in valtoarea unor evenimente iesite din comun, Liv apeleaza la singura persoana in care are incredere – un asistent social pe nume Gabriel Mann. Ceea ce vor descoperi impreuna ii va soca si va schimba lumea pentru totdeauna… ‘Cheia este un roman bine scris, cu un ritm alert, o poveste plina de actiune, care te tine cu sufletul la gura, si un puzzle pe care personajele principale trebuie sa il rezolve cumva, inainte ca lumea sa dispara.“ Kirkus Reviews ‘Interesant si palpitant…
De-abia asteptam intoarcerea in Ruina, unde mai sunt o multime de povesti care asteapta sa fie spuse.“ The Sun

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Simon Toyne

Carti Editura ALL

Carti din categoria Fictiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.