Autor: Alice Munro
Editura: Litera
Categorie: Fictiune
Produs: Chipul / Face
ID produs: 2000000814704

Chipul / Face de Alice Munro – Descriere

O colectie de povestiri captivante cu ajutorul careia poti sa-ti exersezi si sa-ti sporesti cunostintele de limba engleza, descoperind in acelasi timp, in versiune integrala, creatii nemuritoare ale unor mari scriitori – clasici si contemporani – intrati in canonul literar universal. Poti confrunta, pagina cu pagina, textele in engleza cu traduceri romanesti de cea mai buna calitate, pentru a-ti nuanta si imbogati intelegerea originalului, si poti sa-ti notezi pe margini cuvinte si expresii noi sau observatii utile.Alice Munro (n. 1931) este o scriitoare canadiana, laureata a Premiului Nobel pentru Literatura.
A scris peste cincisprezece volume de proza scurta, mai multe nuvele si un roman. De-a lungul remarcabilei sale cariere a primit numeroase premii si distinctii, inclusiv, de trei ori, Premiul pentru Literatura al guvernatorului Canadei, National Book Critics Circle Award si Premiul Man Booker International. Printre volumele sale de povestiri se numara Ura, prietenie, dragoste, casatorie, Fugara, Prea multa fericire si Draga viata.
Naratiunile lui Alice Munro sunt scrise intr-un stil simplu, concis, natura umana e plina de cruzime, de irationalitate, de aversiuni secrete, autoarea oferindu-le cititorilor, cu fiecare povestire, o adevarata felie de viata.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Alice Munro

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Fictiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.