Citeste! te rog, citeste!

Autor: Felicitas von Lovenberg
Editura: BAROQUE BOOKS&ARTS
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Citeste! te rog, citeste!
ID produs: 9786068977195

Citeste! te rog, citeste! de Felicitas von Lovenberg – Descriere

„Nu e nevoie sa arzi cartile pentru a distruge o cultura, este suficient sa-i faci pe oameni sa nu le mai citeasca”, spunea Ray Bradbury. Avem nevoie de carti mai mult ca oricand, iar cartile au nevoie de noi. Datoram lecturilor noastre nu numai o mare parte din ceea ce suntem, ci in primul rand recunoasterea a ceea ce suntem capabili sa fim.
Pentru ca nu ne transpunem viata in carti, ci o descoperim in ele, iar o carte devine cu adevarat buna doar daca are parte de cititori buni.”Cu cat facem cunostinta cu mai multe carti bune, cu atat se micsoreaza cercul celor de care ne simtim atrasi.”LUDWIG FEUERBACH

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Felicitas von Lovenberg

Carti Editura BAROQUE BOOKS&ARTS

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Citeste! te rog, citeste! de Felicitas von Lovenberg

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Citeste! te rog, citeste! de Felicitas von Lovenberg? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *