Acest document conține condițiile generale de utilizare a celor furnizate de https://carte9.ro/

carte9.ro oferă Utilizatorilor gratuit sau contra cost Serviciile furnizate și descrise mai jos în conformitate cu respectarea strictă de către Utilizator a acestor Termeni și Condiții Generale, precum și specificate suplimentar pe site-urile web relevante

DREPTURI DE AUTOR
carte9.ro nu deține pe deplin drepturile de autor asupra conținutului site-ului web. Este PERMIS să copiați, să distribuiți, să publicați sau să modificați materialele, textele și părțile acestora dacă vă conectați la carte9.ro

ANALIZA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ

UTILIZATORII sunt conștienți de faptul că carte9.ro folosește diverse metode pentru a obține statistici privind numărul de vizite pe care le primește site-ul pe lună și modul în care UTILIZATORII folosesc SERVICIUL. Puteți vedea mai multe despre informațiile pe care le colectați în politica privind cookie-urile.

OBLIGAȚIILE UTILIZATORILOR

UTILIZATORII, atunci când utilizează SERVICIUL, sunt obligați să respecte legea, bunele maniere, morala, etica stabilită pe Internet și să nu efectueze acte rău intenționate în sensul acestor Termeni generali.

MODIFICAREA CONDIȚIILOR GENERALE

carte9.ro își rezervă dreptul de a modifica, modifica și adăuga unilateral acești Termeni și condiții generale și nu este obligat să notifice în mod explicit UTILIZATORII.
MODIFICARE ÎN CONȚINUTUL ȘI SERVICIILE SITE-ULUI

carte9.ro poate modifica sau termina orice aspect, material scris, serviciu sau caracteristică a site-ului (fără limitare) în orice moment.

Orice modificare a Termenilor și condițiilor pe care o facem sau le vom face va fi postată pe site și toată lumea va avea acces gratuit la acestea pe pagina pe care o citiți în prezent.